dimarts, 5 d’agost del 2008

Som lo que sembrem lliura 91.000 signatures al president del Parlament de Catalunya

L'Altraveu ha col·laborat amb la campanya a Castellar del Vallès on s'han recollit prop de 700 signatures

L'Altraveu ha participat durant aquesta primera meitat de l'any 2008 en la campanya catalana Som lo que Sembrem per una Catalunya Lliure de Transgènics. La col.laboració amb la campanya s'ha dut a terme a través de la organització d'una xerrada informativa el passat 22 de Maig al local del Passeig 142 a càrrec de Miquel Vallmitjana, biotecnòleg investigador a la UAB.

La recollida de signatures s'ha fet al local de l'Altraveu i a altres punts i centres comercials del municipi. El nombre de signatures recollides a Castellar del Vallès ha estat entorn de les 700.

Penjem aqui els recents comunicats de premsa de Som lo que Sembrem referents a l'acte de lliurament de signatures al Parlament el dia 31 de juliol i a la valoració de la campanya. En les notes de premsa s'explica l'origen de la plataforma Som lo que Sembrem, l'evaluació de la campanya, el procediment legal a seguir a partir d'ara i l'acte de recepció dels membres de la plataforma per part del president del Parlament el dijous passat.

Dossier de premsa